• +86 07608862860
  • Kontaktujte ihned
  • Potřebuješ sprej proti kožním dezinfekcím?

    Čas vydání: 2020-07-07 17:39:23  Hity: 28

    Uprostřed této pandemické krize COVID-19 všichni přijímáme preventivní opatření.Zatímco mytí rukou vodou a mýdlem jeden z nejchytřejších metod, pomocí rukou dezinfekce sprej během nepřístupnosti k mýdlu a vodě je skvělá alternativa.Je to také docela výhodná alternativa.


    Kromě toho, nejvhodnější je dezinfekce spreje, jen potřeba postříkat přes ruce, tělo, nebo jakýkoli jiný povrch, který chcete dezinfikovat.Tyto dezinfikovací spreje mohou být použity k čištění různých předmětů a povrchů.Naše rodinné balení dezinfikovací spreje jsou k dispozici, které mohou být použity k dezinfekci kuchyňské pulty, obývací pokoje, pokoje pro hosty, toalety, koupelny, vchody a východy, atd.


    Nicméně, zatímco jde o aplikaci na kůži nebo jakýkoli jiný způsob, jak se dostat do kontaktu s kůží, některé ruce dezinfekce spreje vyústí v suchost kůže a podráždění.Pokud jste jedním z těch lidí s citlivou kůží, budete potřebovat pokožku-přátelské ruce dezinfekce.Můžete najít na bázi alkoholu dezinfekce sprej s hydratační činidla, aby se zabránilo suchost, pokud jen zkušenosti se sušenou pokožkou, ale to nemusí zabránit podráždění.K boji proti suchosti i podráždění byste měli používat přírodní sprej na dezinfekci rukou.Jako je přípravek Cleanwell, přírodní sprej na dezinfekci rukou, každý přírodní sprej na dezinfekci rukou, atd.


    Máme přírodní sprej na dezinfekci rukou.   v různých množstvích.K uspokojení všech vašich požadavků na dezinfekci v takové krizi, kromě rodinných balíčků, máme také kapesní dezinfekční spreje   různých velikostí.


    Máme dvě kategorie balení:

    strana 11162;   Kapesní balení … 50ml, 60ml a 100 ml

    strana 11162;   Rodinný balíček --300ml, 500ml, a 1000ml


    Rozdíl mezi Spray a Gel


    Náš stříbrný iont je přírodní sprej na dezinfekci rukou.   obsahující stříbrný iont a vodu.Je to také vysoce účinný antimikrobiální sprej jako na bázi alkoholu.

    Dovolit& 35;39;s see how Spray is better than Gels

    Žádný pronikavý zápach

    Některé gely na bázi alkoholu mají pronikavý zápach, jen málo lidí může a navíc může tolerovat ostré vůně jako je tato.Wher&main35;101;jako přírodní spreje, jako je náš Stříbrný iontový sprej na dezinfekci, neobsahuje žádný ostrý zápach.Dále obsahují naše výrobky škodlivé umělé vůně.

    Rychlé sušení

    Při použit í gelu na bázi alkoholu by neměl být po aplikaci setřen, dokud se neusne.Zabere to patnáct-20 sekund.Mytí před tímto intervalem může způsobit neúčinnost aplikace.Nicméně, když mluvíme o našem přirozeném spreji proti dezinfekci, během deseti sekund rychle vysychá.

    Mírné a bez podráždění

    Gel na bázi alkoholu může někdy způsobit podráždění, zejména u lidí s citlivou pokožkou.Sanitizérové gely s vysokou koncentrací alkoholu mohou být drsné na kůži a vést k suchu, pokud se používají bez hydratačních činidel.Where&main35; 101;as, náš přírodní sprej je mírný a dráždivý na kůži.

    Funkce vlhkosti

    Časté užívání konvenčních gelů na bázi alkoholu způsobuje suchost kůže, v důsledku silného působení alkoholu.Mohou způsobit sucho kůže, pokud v nich není potřebné množství smajlíků, které by vyvážily účinek alkoholu.Wher&main;101;as, náš přírodní sprej má zvlhčovací činidla přidané k prevenci suchosti kůže a udržení vlhkosti kůže.

    Proto je náš stříbrný iont přírodní sprej na dezinfekci rukou.   předčí gely na bázi alkoholu.Bez přijetí obsahu alkoholu, náš produkt obsahuje stříbrné ionty zabít 99.9% bakterií.

    Máme sprej na toaletní dezinfekci.   který je tak účinný, že může být použit i jako sprej na toaletní sedačky.   pro vaše hygienické potřeby.To je pravděpodobně   Nejlepší sprej na záchodové sedátka.


    100% Bezpečný a přírodní produkt

    " S naší 100% přírodní a bezpečné použití produktu,   Slibujeme, že podpoříme bezpečnější hygienu. " Dobře.


    K dispozici z kapesního spreje sanitizer   na rodinné balení, náš produkt je vysoce kožní-přátelský a bezpečný.Obsahuje všechny bezpečné složky bez alkoholu, chemických pigmentů a umělé vůně nebo esence.Bez jakýchkoli umělých barev nebo pigmentů je náš produkt v barvě průhledný a mírně voní.Vyrobeno z 100% přírodních složek náš produkt je all-in-one čištění a silný desinfekční produkt.


    Předchozí: Proč se rozhodla použít Stří...

    další: Jaký je nejlepší přírodní d...