• +86 07608862860
  • Kontaktujte ihned
  • Proč se rozhodla použít Stříbrný iontový sprej na dezinfekci rukou?

    Čas vydání: 2020-07-07 17:38:42  Hity: 17

    Od propuknutí COVID-19 nebo nového koronaviru se to rozšířilo po celém světě.Prohlášení WHO jako pandemie postihla krize COVID-19 různé země světa.Informace o prevenci ze strany COVID-19 byly šířeny ve všech oblastech a jinde.101.Jedním z nejlepších způsobů, jak zůstat v bezpečí, je umýt si ruce v pravidelných intervalech od mýdla a vody.


    Ruční dezinfekce a dezinfekční prostředky jsou v období COVID-19 velmi důležité.Po dlouhou dobu, coronavirus zůstává na různých plochách, které se pravidelně dotýkají rukou.Ne   mytí rukou včas, virus může nakazit nás koronavirus, když se naše ruce jsou dotkly očí, nosu, nebo úst.Proto se doporučuje často čistit ruce.Protialkoholový sprej   je považován za účinný a pohodlnější.


    Co je Stříbrný iontový gel na ruce?

    Stříbrný dezinfekce rukou obsahuje   Stříbrných iontů.Stříbrné ionty znamenají stříbrné atomy, z nichž existují v ionickém stavu.Z těchto atomů, jeden nebo více elektronů byly ztraceny.Mají oxidační sílu a jsou většinou používány jako běžné dezinfekční prostředky a sterilizační prostředky.Úplně ničí bakterie, viry a houby.Jsou bezpečné pro lidi, zvířata a rostliny.

    Funkce sanitizéru stříbrno-iontové ruky:

    líc,   Zabíjí všechny druhy bakterií, virů a plísní, úplně.

    líc,   Může rychle zabít 99.99% mikrobiálních látek.

    líc,   Po dlouhou dobu po úvodní aplikaci pokračuje dezinfekce povrchů.


    Alkohol Hand Sanitizers v/s Silver-ion Hand Sanitizers

    Description,   Dlouhodobá ochrana

    Stříbrný iontový dezinfekce má dlouhotrvající ochranu před bacily, zanechává jemné, čisté a čerstvé ruce.Ale sprej proti alkoholu funguje, dokud se ruce neusnou.

    Description,   Lepší vůně

    Stříbrný iontový dezinfekce voní lépe než konvenční dezinfekce na bázi alkoholu.

    Description,   Preventivní suchost kůže

    Stříbrný iontový sprej má přírodní hydratační prostředky, které udržují rovnováhu vlhkosti kůže a snižují chemické podráždění.Where&main35;101;as, alkoholové dezinfikovače nechávají ruce suché při častém užívání.Stříbrný iontový dezinfekce má stejné výhody nad alkoholem na dezinfekci rukou DIY.


    DIY Hand Sanitizer Spray nebo Homemade Hand Sanitizer Spray v/s Silver-ion Hand Sanitizer

    Zatímco na některých místech existuje potenciální nedostatek sanitizérů, mnoho lidí se snaží vyrobit domácí ruční dezinfekce spreje.Lidé by se však neměli pokoušet vyrábět vlastní spreje na dezinfekci rukou.   bez odborného poradenství.

    Dovolit& 35;39;s analyzovat

    Description,   Účinnost přípravku

    Existují různá rizika, kriticky použití složek, které se mohou ukázat neefektivní na coronavirus.Konkrétně přírodní sprej na dezinfekci rukou   které neobsahují alkohol může obsahovat jiné složky, jako je benzalkonium-chlorid a esenciální oleje.Tyto dezinfekce rukou mohou snížit růst bakterií, ale nebudou je vymýtit.Where&main;101;as, the silver-ions hand sanitizer sprej má silné antimikrobiální vlastnosti.Jeho používání nemá žádné škodlivé účinky.

    Stříbrný iontový sprej na dezinfekci rukou je vyráběn experty se správnými složkami, které jsou vysoce účinné při eradikaci bakterií.Efektivně nás chrání před infekcí koronaviru.

    Description,   Dodržování pokynů WHO

    sprej na dezinfekci rukou DIY nemusí mít vhodné ingredience k výrobě podle doporučení WHO.Pouze domácí ruční dezinfekce proti stříkání alkoholu   když je vyrobena s nastavenou koncentrací alkoholu může prokázat dobře.Where&main;101;as, Silver-ion sanitizéry se ukázaly jako účinné, protože jsou vyráběny licencovanými výrobci podle pokynů WHO.


    Jak používat Silver-ion ruce dezinfekce?

    S0104;   Stříbrný iontový dezinfekce na ruce a nechte ho uschnout.

    S0104;   Tento sprej může být také použit na jakémkoli povrchu k zajištění dlouhodobého ochranného štítu.

    S0104;   Používá se k deodoraci věcí kolem domu.


    Proto, Silver-ion dezinfekce sprej je ideální a pohodlná volba pro ty, kteří chtějí používat alkohol-zdarma přírodní ruční dezinfekce.

    Předchozí: Použít benzalkonium- chlorid Č...

    další: Potřebuješ sprej proti kožním...