• +86 07608862860
  • Kontaktujte ihned
  • Použít benzalkonium- chlorid Čistý pěnový Sanitizér k ochraně zdraví rukou

    Čas vydání: 2020-07-07 17:38:28  Hity: 29

    V současné době jsou mnozí lidé v pokušení koupit manipulační dezinfekce, které zabít 99.99% zbavit se infekcí a nemocí.Mytí rukou pomocí mýdla s vodou je účinný způsob, jak snížit kožní mikroby a eliminovat přenos infekčních onemocnění.


    Mytí našich rukou nebude vždy pohodlný nebo možný způsob, zejména když jsme byli venku nebo v nemocnicích, ale pomocí rukou dezinfekce může poskytnout nejlepší alternativu k mýdlu a vodě.Všichni víme, že v této situaci v Cocid19 se snažíme co nejlépe odolávat nemoci tím, že si často myjeme ruce.   Ruční hygiena je nejjednodušší způsob, jak se chránit bez ohledu na to, kam půjdeme.


    Můžete dezinfikovat ruku pomocí tohoto benzalkonia Chlorid snadno, že absolutně zabíjí 99.9% bakterie efektivně!


    Tento benzalkonium chloridový pěnový dezinfekce má vysoce účinnou širokospektrální sterilizaci.Poučení malého množství přidání může dosáhnout vynikajícího antibakteriálního účinku.Tato ručně dezinfikovací pěna se běžně používá v každém domě s kostmi 8217; a je také široce používán v lékařství.Když jdete do nemocnice, měli byste ho použít k mytí dezinfekcí pěny.Je důležité chránit ruce, abychom se ochránili odstraněním šíření nemoci.

     

    Benzalkonium Chlorid pěna výhody:

    s. 252;   Mírná nekvalifikovaná a bezpečnost klinické aplikace

    Tato lahvička s pěnou na dezinfekci je naprosto bezpečná pro rodinné použit í a pro děti.Může se snadno otevřít stisknutím dávkovače čerpadla, aby se rychle aplikoval, pak krytý dobře, který zajišťuje nekontaminované.

     

    s. 252;   Žádné podráždění kůže, sliznice a oči, a nemá žádnou alergii na kůži

    Je běžné, že na bázi alkoholu dezinfekce rukou mají tendenci vyschnout po použití v naší kůži.Ale v této ruce sanitizer pěna s benzalkonium chlorid je nejlepší použít, pokud trpíte senzibility kůže.Tento produkt je bezpečný pro každý typ kůže, ale nemůže způsobit sucho po použit í na povrchu naší kůže.

     

    s. 252;   Plná a hustá pěna, pečlivé, čisté všechny povrchy rukou a kůže

    Obvykle upřednostňujeme pocit pěnící ruční dezinfekce, když se aplikuje do našich rukou a mají tendenci šířit ji důsledněji pro lepší dezinfekci pokrytí, které rozhodně čistí celý povrch kůže.Tato ruční dezinfikovací pěna poskytuje více využití, i když jsme vytlačit malé množství pěny může šířit pokrýt celou ruku, ale čím univerzálnější pěna, tím lépe.

    s. 252;   Malé množství zabíjí 99.99% bacily

    Boj proti šíření bakterií, které se klinicky prokázaly, že eliminují 99.99% onemocnění, které mohou způsobit onemocnění.Tato pěna antibakteriální ruka dezinfekce je nejlepší pro každého, zejména v lékařských nemocnicích.

     

      Nakonec, tento Benzalkonium Chlorid pěna nám umožňuje poskytnout ruku dezinfekce možnost, aniž by sušení a dráždí naši kůži, která je bezpečná být použit několikrát denně.To nám může pomoci poskytnout nejlepší způsob ochrany proti infekcím rukou.Tato neběžitá láhev je pohodlná pro nošení v nemocnici nebo wher& a 35; 101, kde jste.Doporučujeme Vám tento produkt.

    Předchozí: Jak si vybrat čistič rukou běh...

    další: Proč se rozhodla použít Stří...